Noile Opel Insignia Grand Sport şi Sports Tourer, modele dinamice, spaţioase şi inovatoare.

NzY4JnpjPTEmaGFzaD0xMjQ4MmYwNWM4MzkyZGU4NmY2NTIyNWViMTZlOTFlMw==.thumbNoul Opel Insignia, în variantele Grand Sport şi Sports Tourer, are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios,  plăcut de condus în siguranță și confort.

Tehnologia sistemului de lumini IntelliLux LED Matrix a fost îmbunătaţită faţa de generaţia precedentă.

Scaunele ortopedice AGR sunt de asemenea disponibile în continuare şi pentru Insignia Grand Sport.

Volumul portbagajului este de 490 litri şi poate fi extins la 1.450 litri prin rabatarea spătarelor locurilor din spate.

Citeste in continuare

Achiziția unei mașini rulate

Elementele de care să ții cont la achiziția unei mașini rulate

Opel-Admiral-Opel-Insignia-304762

Dacă iți dorești să achiziționezi o  mașină rulată, trebuie să ții cont de mai multe elemente importante.

În primul rând să iți setezi corect așteptările. Există diferențe foarte mari între cerere si ofertă si este bine să te informezi despre prețurile practicate pe piață pentru modelul pe care il cauți. Link: http://www.opelgtt.ro/pricelist/

Recomandarea noastră ar fi sa o cumperi de la un dealer autorizat, deoarece această opțiune oferă o serie de avantaje care iți vor ușura misiunea si iți vor acorda beneficii importante.

Link: www.gttautorulate.ro

Fără o ordine anume începem prin a menționa că vei ști exact proveniența autoturismului și istoria lui de service pentru că vei primi caiet...

Citeste in continuare

Caracteristici ale modelelor de maşini Opel

Alege modelul de maşină Opel potrivit ție de la dealer-ul Opel GTT

Opel oferă clienților săi soluții variate pentru toate preferințele. Astfel, în funcţie de dimensiunile autovehiculelor putem detalia:

Autovehicule de mici dimensiuni

Cei care utilizeza în mod constant autoturismul ca mijloc de deplasare prin oras, se confrunta cu diverse situaţii cum ar fi trafic aglomerat, locuri de parcare de mici dimensiuni, străzi înguste. Pentru aceste condiţii de utilizare,  soluţia ideala este un autovehicul de mici dimensiuni din gama Opel.

     1. Opel  Adam  – Stilat, dinamic, plin de personalitate

Opel Adam este unic. Ce il face atat de deosebit? Multitudinea opţiunilor de personalizare şi un design aparte...

Citeste in continuare

Caroseria potrivită pentru mașina ta Opel

Alege modelul de caroserie care se potriveste mașinii tale Opel!

Autoturismele pot fi clasificate din punct de vedere al caroseriei astfel:

Hatchback

Unul din avantajele acestui tip de caroserie este raportul intre dimensiunea redusă și interiorul spațios. Un plus este dat de accesibilitatea portbagajului care, deși nu pare a fi foarte mare, se poate extinde prin rabatarea banchetei şi a spătarului astfel încat permite incărcarea de obiecte mai voluminoase. În general, modelele Hatchback au un look și un comportament sportiv, fiind foarte apreciate de cumpăratori pentru aceste caracteristici.

Din gama Opel, puteţi alege între Adam, Corsa sau Astra, modele consacrate pe piaţa auto şi care sunt apreciate pentru versatilitate, design şi inovaţii tehnologice.

Opel ADAM

Vezi noul Opel ...

Citeste in continuare

Service Opel – Importanţa Reviziei la Maşină

Descoperă motivele pentru care este important să faci Revizia Maşinii la un Service Opel Autorizat. Vezi detalii şi contact!

Dacă doreşti să iţi menţii autovehiculul într-o stare optimă de funcţionare timp îndelungat, optează pentru reviziile la un dealer autorizat.

http://www.opelgtt.ro/servicii/service_auto_opel/

Pe parcursul vieţii unui autovehicul, acesta are parte de zeci de revizii de rutină. Uzura maşinii depinde în primul rând de modul în care aceasta este întreţinută, iar revizia este cea mai simplă metodă de a-i prelungi viaţa. Utilizând piese de origine la reviziile regulate care se fac conform manualului de service, se poate obţine un timp dublu de funcţionare în parametrii normali.

Service Revizie auto Opel

Reviziile se fac o dată pe an sau la numărul de km indicaţi de pr...

Citeste in continuare

Funcțiile mașinii tale îți fac viața mai ușoară. Află care sunt acestea.

Dacă o nouă mașina e urmatorul lucru de bifat pe lista ta, acum poți afla care sunt cele mai importante cinci funcții pe care aceasta trebuie să le aibă.

Achiziţionarea unei maşini noi este întotdeauna un prilej de bucurie, aşa că în continuare îţi vom prezenta cele mai importante cinci funcţii pe care ar trebui să le aibă noua ta maşină pentru ca fiecare drum făcut să se transforme într-o aventură plăcută!

1.Radio Intellilink

Radio Intellilink reprezintă o tehnologie modernă de integrare a smartphone-ului tău, cu posibilităţi multiple de conectare. Aceasta noua facilitate oferita de modelele Opel îţi este la îndemână atunci când vehiculul se află în mişcare iar tu poţi folosi butoanele de comandă ale autovehiculului.

comandă butoanele autovehiculului

2...

Citeste in continuare

Mașina anului 2016 în Europa, de succes și în România – Opel GTT

În România în anul 2016 numărul de înmatriculări pentru Opel a crescut faţă de anii precedenţi. Descoperă de ce Opel se bucură de o creştere a vânzărilor!

OPEL ÎNREGISTREAZĂ CEA MAI MARE CREȘTERE A ÎNMATRICULĂRILOR AUTO ÎN 2016, ÎN ROMÂNIA

2016 A FOST UN AN BUN PENTRU OPEL, CARE A REALIZAT CREȘTERI SEMNIFICATIVE ALE VÂNZĂRILOR!


În Europa, Opel a avut cel mai mare volum de vânzări din ultimii cinci ani – o creștere cu aproximativ 46.000 de autovehicule.

Maşina anului în 2016: Astra este cel mai bine vândut model Opel în Europa

Opel se bucură de cea mai mare creștere a cotei de piaţă în România, în anul 2016.

Conform datelor provizorii, producătorul auto din Rüsselsheim a vândut aproximativ 1,16 milioane de autovehicule în 2016...

Citeste in continuare

The Economist: România, cea mai mare creștere economică din Europa în 2017

Publicaţia The Economist estimează o creştere a economiei româneşti cu 3,4% în 2017, cel mai mare avans din Europa, susţinut în special de consum, dar avertizează că statul are prea mulţi angajaţi, iar deficitul bugetar va depăşi plafonul de 3% din produsul intern brut (PIB), scrie News.ro.

crestere

În publicaţia specială de final de an „The World in 2017”, The Economist estimează că România va încheia 2017 cu un deficit bugetar de 3,2% din PIB şi o rată a inflaţiei de 2,2%.

România ar urma să ajungă la un nivel al PIB/locuitor de 10.335 dolari, la valoarea nominală, şi de 24.780 dolari, valoare ajustată la paritatea puterii de cumpărare.

România ar urma să aibă, anul viitor, cea mai mare creştere economică din Europa şi va fi urmată, din acest punct de vedere, ...

Citeste in continuare

Ce produse de creditare poti folosi?

Produse de creditare

Pe piata exista mai multe produse de creditare, insa trebuie sa il alegi pe cel potrivit pentru tine. Iata cateva produse de creditare pe care le poti folosi, fiind foarte important sa te informezi inainte si sa fii prudent atunci cand optezi pentru unul dintre ele:

Creditul de nevoi personale
Il soliciti pentru proiectele tale clar definite si analizate. Creditul de nevoi personale iti poate oferi resursele financiare necesare punerii acestora in practica. Poti obtine banii rapid, fara multe acte. Nu trebuie sa justifici ce vrei sa faci cu banii si nici nu ti se cere avans. Este recomandat sa iti iei un astfel de credit, doar daca ai neaparata nevoie de produsul sau serviciul pe care doresti sa il achizitionezi.

Leasing-ul

Este tot o forma de finantare, dar se deosebeste fundament...
Citeste in continuare