Alege masina cu personalitate Opel Mokka SUV

Află totul despre Opel Mokka SUV cu design atractiv și finisaje de calitate de la Reprezentatul Opel GTT.http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/mokka-x/index/

Știați că Termenul SUV provine de la „Sport Utility Vehicle”?

Despre Opel Mokka X (http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/mokka-x/index/)

Opel Mokka X este construit pe o platformă proprie şi deşi se vede din prima clipă că se trage din gama constructorului de la Russelheim, are o personalitate pe măsură. La nivel estetic, este limpede că avem de-a face cu un design german. Interiorul se remarcă prin calitatea materialelor, design-ul  modern și finisaje de calitate. Spațiul este foarte generos astfel în cât volumul destinat bagajelor se ridică la 356 de litri.

Toate versiunile de echipare inclu...

Citeste in continuare

Pregateste-ti masina pentru sezonul cald

Pregătește-ți mașina pentru sezonul cald – sfaturi practice pentru îngrijirea caroseriei, ștergătoarelor, sistemului de aer condiționat și anvelopelor de vară. Vezi tot!

Este important de reţinut că sunt caţiva paşi esenţiali prin care pregatesti mașina pentru  sezonul cald și trebuie să te gândești atât la întreținerea  caroseriei, cât și a habitaclului.

Caroseria este supusă capriciilor vremii, care afectează stratul de vopsea – de aceea este indicat ca la sfârșitul iernii să aplici un tratament cu ceară pentru protecție.

Verifică ștergătoarele, mai ales dacă a nins mult în iarna ce tocmai a trecut, pentru că atât ninsoarea, cât și substanțele împrăștiate de utilajele de deszăpezire le afectează și nu îsi vor mai face treaba eficient în timpul ploilor...

Citeste in continuare

Noile Opel Insignia Grand Sport şi Sports Tourer, modele dinamice, spaţioase şi inovatoare.

NzY4JnpjPTEmaGFzaD0xMjQ4MmYwNWM4MzkyZGU4NmY2NTIyNWViMTZlOTFlMw==.thumbNoul Opel Insignia, în variantele Grand Sport şi Sports Tourer, are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios,  plăcut de condus în siguranță și confort.

Tehnologia sistemului de lumini IntelliLux LED Matrix a fost îmbunătaţită faţa de generaţia precedentă.

Scaunele ortopedice AGR sunt de asemenea disponibile în continuare şi pentru Insignia Grand Sport.

Volumul portbagajului este de 490 litri şi poate fi extins la 1.450 litri prin rabatarea spătarelor locurilor din spate.

Citeste in continuare

Achiziția unei mașini rulate

Elementele de care să ții cont la achiziția unei mașini rulate

Opel-Admiral-Opel-Insignia-304762

Dacă iți dorești să achiziționezi o  mașină rulată, trebuie să ții cont de mai multe elemente importante.

În primul rând să iți setezi corect așteptările. Există diferențe foarte mari între cerere si ofertă si este bine să te informezi despre prețurile practicate pe piață pentru modelul pe care il cauți. Link: http://www.opelgtt.ro/pricelist/

Recomandarea noastră ar fi sa o cumperi de la un dealer autorizat, deoarece această opțiune oferă o serie de avantaje care iți vor ușura misiunea si iți vor acorda beneficii importante.

Link: www.gttautorulate.ro

Fără o ordine anume începem prin a menționa că vei ști exact proveniența autoturismului și istoria lui de service pentru că vei primi caiet...

Citeste in continuare

Caracteristici ale modelelor de maşini Opel

Alege modelul de maşină Opel potrivit ție de la dealer-ul Opel GTT

Opel oferă clienților săi soluții variate pentru toate preferințele. Astfel, în funcţie de dimensiunile autovehiculelor putem detalia:

Autovehicule de mici dimensiuni

Cei care utilizeza în mod constant autoturismul ca mijloc de deplasare prin oras, se confrunta cu diverse situaţii cum ar fi trafic aglomerat, locuri de parcare de mici dimensiuni, străzi înguste. Pentru aceste condiţii de utilizare,  soluţia ideala este un autovehicul de mici dimensiuni din gama Opel.

     1. Opel  Adam  – Stilat, dinamic, plin de personalitate

Opel Adam este unic. Ce il face atat de deosebit? Multitudinea opţiunilor de personalizare şi un design aparte...

Citeste in continuare

Caroseria potrivită pentru mașina ta Opel

Alege modelul de caroserie care se potriveste mașinii tale Opel!

Autoturismele pot fi clasificate din punct de vedere al caroseriei astfel:

Hatchback

Unul din avantajele acestui tip de caroserie este raportul intre dimensiunea redusă și interiorul spațios. Un plus este dat de accesibilitatea portbagajului care, deși nu pare a fi foarte mare, se poate extinde prin rabatarea banchetei şi a spătarului astfel încat permite incărcarea de obiecte mai voluminoase. În general, modelele Hatchback au un look și un comportament sportiv, fiind foarte apreciate de cumpăratori pentru aceste caracteristici.

Din gama Opel, puteţi alege între Adam, Corsa sau Astra, modele consacrate pe piaţa auto şi care sunt apreciate pentru versatilitate, design şi inovaţii tehnologice.

Opel ADAM

Vezi noul Opel ...

Citeste in continuare

Service Opel – Importanţa Reviziei la Maşină

Descoperă motivele pentru care este important să faci Revizia Maşinii la un Service Opel Autorizat. Vezi detalii şi contact!

Dacă doreşti să iţi menţii autovehiculul într-o stare optimă de funcţionare timp îndelungat, optează pentru reviziile la un dealer autorizat.

http://www.opelgtt.ro/servicii/service_auto_opel/

Pe parcursul vieţii unui autovehicul, acesta are parte de zeci de revizii de rutină. Uzura maşinii depinde în primul rând de modul în care aceasta este întreţinută, iar revizia este cea mai simplă metodă de a-i prelungi viaţa. Utilizând piese de origine la reviziile regulate care se fac conform manualului de service, se poate obţine un timp dublu de funcţionare în parametrii normali.

Service Revizie auto Opel

Reviziile se fac o dată pe an sau la numărul de km indicaţi de pr...

Citeste in continuare

Funcțiile mașinii tale îți fac viața mai ușoară. Află care sunt acestea.

Dacă o nouă mașina e urmatorul lucru de bifat pe lista ta, acum poți afla care sunt cele mai importante cinci funcții pe care aceasta trebuie să le aibă.

Achiziţionarea unei maşini noi este întotdeauna un prilej de bucurie, aşa că în continuare îţi vom prezenta cele mai importante cinci funcţii pe care ar trebui să le aibă noua ta maşină pentru ca fiecare drum făcut să se transforme într-o aventură plăcută!

1.Radio Intellilink

Radio Intellilink reprezintă o tehnologie modernă de integrare a smartphone-ului tău, cu posibilităţi multiple de conectare. Aceasta noua facilitate oferita de modelele Opel îţi este la îndemână atunci când vehiculul se află în mişcare iar tu poţi folosi butoanele de comandă ale autovehiculului.

comandă butoanele autovehiculului

2...

Citeste in continuare

Mașina anului 2016 în Europa, de succes și în România – Opel GTT

În România în anul 2016 numărul de înmatriculări pentru Opel a crescut faţă de anii precedenţi. Descoperă de ce Opel se bucură de o creştere a vânzărilor!

OPEL ÎNREGISTREAZĂ CEA MAI MARE CREȘTERE A ÎNMATRICULĂRILOR AUTO ÎN 2016, ÎN ROMÂNIA

2016 A FOST UN AN BUN PENTRU OPEL, CARE A REALIZAT CREȘTERI SEMNIFICATIVE ALE VÂNZĂRILOR!


În Europa, Opel a avut cel mai mare volum de vânzări din ultimii cinci ani – o creștere cu aproximativ 46.000 de autovehicule.

Maşina anului în 2016: Astra este cel mai bine vândut model Opel în Europa

Opel se bucură de cea mai mare creștere a cotei de piaţă în România, în anul 2016.

Conform datelor provizorii, producătorul auto din Rüsselsheim a vândut aproximativ 1,16 milioane de autovehicule în 2016...

Citeste in continuare