Opel Insignia GSi mai dinamic, mai precis, mult mai eficient

2017 Opel Insignia GSi

Opel Insignia GSi este un sedan sport pentru cei care își doresc ceva special. Șasiul și aderența foarte bună în combinație cu tracțiunea integrală oferă o experiență de condus foarte plăcută și siguranță maximă. Noua transmisie automată cu opt trepte poate fi acționată cu ajutorul padelelor de pe volan, ca o mașină de curse, pentru a oferi o experiență de condus mai activă. Combinația dintre reducerea greutății, centru de greutate coborât și motor turbo de 2 litri este tipică pentru noua generație Insignia. Aceasta are ca rezultat un echilibru excelent și un raport putere-greutate deosebit de bun. Asemenea valori interioare merită un exterior special...

Citeste in continuare

Opel Insignia pune accent puternic pe siguranţă

Performanțe de top în cadrul testelor de impact: Euro NCAP acordă noului Insignia punctajul maxim de 5 stele

Rüsselsheim.  Euro NCAP a confirmat integritatea conceptului de siguranţă totală al noului Opel Insignia. În cadrul celei mai recente evaluări a siguranței publicate astăzi, Euro NCAP a acordat autovehiculelor Insignia Grand Sport și Insignia Sports Tourer punctajul maxim de cinci stele. Noul vârf de lance al mărcii Opel a obţinut punctaje mari la toate categoriile evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă.

Comentând performanța noului Insignia în cadrul testelor de impact, Euro NCAP a menționat în special două dintre sistemele de siguranță inovatoare ale autovehiculului...

Citeste in continuare

NOUL SUV DE LA OPEL, CROSSLAND X, DISPONIBIL IN SHOWROOM-UL OPEL GTT

NOUL SUV OPEL, CROSSLAND X, VA FI DISPONIBIL ÎN SHOWROOM-UL OPEL GTT  DE 07 IULIE.

Opel Crossland X

  • Model de bază atractiv: versiunea de bază a Crossland X este disponibilă de la 12.920 Euro, TVA inclusă
  • Pe benzină și diesel: gamă de cinci motoare eficiente
  • Conectivitate de top: cu integrarea smartphone-urilor şi noi servicii Opel OnStar

Pentru oferta personalizata acceseaza linkul http://www.opelgtt.ro/autovehicule/configurator/

Dintre tehnologiile de ultimă generație propuse de Opel Crossland X amintim:

  • Sistemul inovator de iluminare, innovative full LED, cu funcții cum ar fi iluminarea în viraje, asistent pentru faza lungă și reglarea automată a fasciculului
  • Afișajul de tip Head-up Display proiectează cele mai importante date referitoare la viteză, navigație și sist...
Citeste in continuare

Noul Insignia Grand Sport a ajuns in showroom-ul Opel GTT

MODELUL S-A PUTUT COMANDA DE LA SFÂRȘITUL LUNII MARTIE, ÎNSĂ ACUM VA PUTEA FI ȘI TESTAT LA OPEL GTT

http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/insignia-grand-sport-my18/index/

Emoție pură: design inspirat de Monza Concept

Mult admiratul Monza Concept a fost sursa de inspirație pentru designul interiorului și exteriorului modelelor Insignia Grand Sport și Sports Tourer, misiunea fiind de a face noul vârf de lance al mărcii Opel să arate la fel de luxos și atletic ca prototipul amintit.

Iar rezultatele sunt convingătoare. Noul Insignia Grand Sport are un aspect suplu, fiind în același timp și mai ușor. Modelele din noua generație cântăresc mai puțin cu până la 175 kg; noul Sports Tourer este mai ușor chiar cu 200 kg...

Citeste in continuare

Alege masina cu personalitate Opel Mokka SUV

Află totul despre Opel Mokka SUV cu design atractiv și finisaje de calitate de la Reprezentatul Opel GTT.http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/mokka-x/index/

Știați că Termenul SUV provine de la „Sport Utility Vehicle”?

Despre Opel Mokka X (http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/mokka-x/index/)

Opel Mokka X este construit pe o platformă proprie şi deşi se vede din prima clipă că se trage din gama constructorului de la Russelheim, are o personalitate pe măsură. La nivel estetic, este limpede că avem de-a face cu un design german. Interiorul se remarcă prin calitatea materialelor, design-ul  modern și finisaje de calitate. Spațiul este foarte generos astfel în cât volumul destinat bagajelor se ridică la 356 de litri.

Toate versiunile de echipare inclu...

Citeste in continuare

Pregateste-ti masina pentru sezonul cald

Pregătește-ți mașina pentru sezonul cald – sfaturi practice pentru îngrijirea caroseriei, ștergătoarelor, sistemului de aer condiționat și anvelopelor de vară. Vezi tot!

Este important de reţinut că sunt caţiva paşi esenţiali prin care pregatesti mașina pentru  sezonul cald și trebuie să te gândești atât la întreținerea  caroseriei, cât și a habitaclului.

Caroseria este supusă capriciilor vremii, care afectează stratul de vopsea – de aceea este indicat ca la sfârșitul iernii să aplici un tratament cu ceară pentru protecție.

Verifică ștergătoarele, mai ales dacă a nins mult în iarna ce tocmai a trecut, pentru că atât ninsoarea, cât și substanțele împrăștiate de utilajele de deszăpezire le afectează și nu îsi vor mai face treaba eficient în timpul ploilor...

Citeste in continuare

Noile Opel Insignia Grand Sport şi Sports Tourer, modele dinamice, spaţioase şi inovatoare.

NzY4JnpjPTEmaGFzaD0xMjQ4MmYwNWM4MzkyZGU4NmY2NTIyNWViMTZlOTFlMw==.thumbNoul Opel Insignia, în variantele Grand Sport şi Sports Tourer, are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios,  plăcut de condus în siguranță și confort.

Tehnologia sistemului de lumini IntelliLux LED Matrix a fost îmbunătaţită faţa de generaţia precedentă.

Scaunele ortopedice AGR sunt de asemenea disponibile în continuare şi pentru Insignia Grand Sport.

Volumul portbagajului este de 490 litri şi poate fi extins la 1.450 litri prin rabatarea spătarelor locurilor din spate.

Citeste in continuare

Achiziția unei mașini rulate

Elementele de care să ții cont la achiziția unei mașini rulate

Opel-Admiral-Opel-Insignia-304762

Dacă iți dorești să achiziționezi o  mașină rulată, trebuie să ții cont de mai multe elemente importante.

În primul rând să iți setezi corect așteptările. Există diferențe foarte mari între cerere si ofertă si este bine să te informezi despre prețurile practicate pe piață pentru modelul pe care il cauți. Link: http://www.opelgtt.ro/pricelist/

Recomandarea noastră ar fi sa o cumperi de la un dealer autorizat, deoarece această opțiune oferă o serie de avantaje care iți vor ușura misiunea si iți vor acorda beneficii importante.

Link: www.gttautorulate.ro

Fără o ordine anume începem prin a menționa că vei ști exact proveniența autoturismului și istoria lui de service pentru că vei primi caiet...

Citeste in continuare

Caracteristici ale modelelor de maşini Opel

Alege modelul de maşină Opel potrivit ție de la dealer-ul Opel GTT

Opel oferă clienților săi soluții variate pentru toate preferințele. Astfel, în funcţie de dimensiunile autovehiculelor putem detalia:

Autovehicule de mici dimensiuni

Cei care utilizeza în mod constant autoturismul ca mijloc de deplasare prin oras, se confrunta cu diverse situaţii cum ar fi trafic aglomerat, locuri de parcare de mici dimensiuni, străzi înguste. Pentru aceste condiţii de utilizare,  soluţia ideala este un autovehicul de mici dimensiuni din gama Opel.

     1. Opel  Adam  – Stilat, dinamic, plin de personalitate

Opel Adam este unic. Ce il face atat de deosebit? Multitudinea opţiunilor de personalizare şi un design aparte...

Citeste in continuare

Caroseria potrivită pentru mașina ta Opel

Alege modelul de caroserie care se potriveste mașinii tale Opel!

Autoturismele pot fi clasificate din punct de vedere al caroseriei astfel:

Hatchback

Unul din avantajele acestui tip de caroserie este raportul intre dimensiunea redusă și interiorul spațios. Un plus este dat de accesibilitatea portbagajului care, deși nu pare a fi foarte mare, se poate extinde prin rabatarea banchetei şi a spătarului astfel încat permite incărcarea de obiecte mai voluminoase. În general, modelele Hatchback au un look și un comportament sportiv, fiind foarte apreciate de cumpăratori pentru aceste caracteristici.

Din gama Opel, puteţi alege între Adam, Corsa sau Astra, modele consacrate pe piaţa auto şi care sunt apreciate pentru versatilitate, design şi inovaţii tehnologice.

Opel ADAM

Vezi noul Opel ...

Citeste in continuare