Achiziția unei mașini rulate

Elementele de care să ții cont la achiziția unei mașini rulate

Opel-Admiral-Opel-Insignia-304762

Dacă iți dorești să achiziționezi o  mașină rulată, trebuie să ții cont de mai multe elemente importante.

În primul rând să iți setezi corect așteptările. Există diferențe foarte mari între cerere si ofertă si este bine să te informezi despre prețurile practicate pe piață pentru modelul pe care il cauți. Link: http://www.opelgtt.ro/pricelist/

Recomandarea noastră ar fi sa o cumperi de la un dealer autorizat, deoarece această opțiune oferă o serie de avantaje care iți vor ușura misiunea si iți vor acorda beneficii importante.

Link: www.gttautorulate.ro

Fără o ordine anume începem prin a menționa că vei ști exact proveniența autoturismului și istoria lui de service pentru că vei primi caietul de service al mașinii unde poți verifica intervențiile făcute. Poți fi sigur că numarul de kilometri afișat este cel real.

Poți să afli foarte multe informații despre mașină. Intreabă vanzatorul ce probleme a întâmpinat mașina până în prezent, ce consum are, când a făcut ultima revizie, dacă are timbrul de mediu plătit etc. Sunt întrebari normale și le poți pune vânzătorului înainte de a cumpara mașina.

Mașinile cumpărate de la un dealer autorizat sunt verificate tehnic şi estetic.

Înaintea scoaterii la vânzare aceste mașini sunt verificate complet din punct de vedere tehnic, iar dacă sunt identificate anumite probleme, acestea sunt remediate înainte de vânzare.

Link: http://www.opelgtt.ro/servicii/verificare_complet%C4%83_a_ma%C5%9Finilor_second-hand/

Un dealer autorizat va elibera o factură fiscală, iți ofera posibiliatea de a achiziționa autoturismul în sistem leasing sau prin credit bancar si iți va acorda garanție conform legislației în vigoare.

Link:http://www.opelgtt.ro/servicii/finan%C5%A3are_prin_leasing_auto/

http://www.opelgtt.ro/servicii/finan%C5%A3are_prin_credit_auto/

Opel GTT te poate ajuta să achiziționezi o mașină rulată, oferind servicii complete în acest sens. www.gttautorulate.ro

Lasă un răspuns

Comment
Nume*
Mail*
Website*