Caracteristici ale modelelor de maşini Opel

Alege modelul de maşină Opel potrivit ție de la dealer-ul Opel GTT

Opel oferă clienților săi soluții variate pentru toate preferințele. Astfel, în funcţie de dimensiunile autovehiculelor putem detalia:

Autovehicule de mici dimensiuni

Cei care utilizeza în mod constant autoturismul ca mijloc de deplasare prin oras, se confrunta cu diverse situaţii cum ar fi trafic aglomerat, locuri de parcare de mici dimensiuni, străzi înguste. Pentru aceste condiţii de utilizare,  soluţia ideala este un autovehicul de mici dimensiuni din gama Opel.

     1. Opel  Adam  – Stilat, dinamic, plin de personalitate

Opel Adam este unic. Ce il face atat de deosebit? Multitudinea opţiunilor de personalizare şi un design aparte. Ai posibilitatea să configurezi un Adam care se potriveşte perfect personalităţii tale astfel încat să imbini culorile caroseriei, ale tapiţeriei şi funcţiile interioare într-un mod cu totul şi cu totul special. Tu ești directorul de design ADAM şi ai toate uneltele de care ai nevoie pentru a îl personaliza pe gustul tau.

Oferta de opţionale este foarte mare. La interior se poate alege între o multitudine de variante pentru tapiţerie, atat textile cat şi piele, bord cu diferite culori, texturi şi plafon care poate fi echipat cu 63 de Led-uri ce creeaza o atmosfera specială. Cele exterioare vin să completeze stilul unic al modelului  Opel ADAM. Paleta de culori şi accesorii, spoilerul de acoperiș, pragurile laterale, spoilerul față și bara de protecție spate extinsă îi completează designul ce nu poate trece neremarcat.

Opel ADAM

Vezi modelul Opel Adam si oferte OPEL GTT->  http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/adam/index/

      2. Opel Corsa – Conduci si te relaxezi

Un model clasic în gama Opel şi o varianta ideala pentru a fi utilizata in oraş, Opel Corsa combină usurintă la utilizare şi versatilitatea noilor tehnologii care au ca rezultat o experientă relaxantă şi placută a condusului. Servodirecţia sensibilă la viteză asigura o precizie sporită şi economie la carburant, butonul pentru Mod Oraş îţi usurează considerabil manevrele de parcare şi deplasarea în spaţii mici iar camera video pentru marsarier ajută la evitarea obstacolelor în timpul parcarii. De asemenea, modelul Corsa iţi oferă posibilitatea alegerii dintr-o  gama largă de culori pentru caroserie şi opţiuni de interior. Poţi alege combinaţii de culori, atat la interior cat şi la exterior combinate cu pachete de opţionale pentru un plus de personalitate.

Vezi modelul Opel Corsa-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/corsa-5-2014/index/

Masini de familie

Cu autovehiculele de familie Opel te simţi pregatit pentru orice situatie: acestea iţi oferă un maxim de flexibilitate, confort şi sigurantă pentru familia ta.

 1. Opel Astra I

La exterior, designul modelului Astra I este unul perfect echilibrat si armonios. Suprafetele si liniile se desfasoara intr-o maniera coerenta ce creeaza o impresie globala dinamica. Totul pare la locul lui. La interior, liniile fluide si panoul de bord se imbina armonios dand spatiului o nota de confort. De asemenea, principalele suprafete sunt texturate cu granulatii placute la atingere, de inalta calitate. Spatiul interior de dimensiuni mari al lui Opel Astra I este in acelasi timp si foarte ergonomic, astfel ca finisajele interioare elegante completeaza functiile practice cum ar fi cele de masaj si ventilatie din scaune. In ceea ce priveste portbagajul, Opel Astra ofera spatiu suficient pentru nevoile familiei tale, datorita capacitatii mari si a posibilitatilor de reglare.

Vezi modelul Opel Asta I-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/astra-4/index/

      2. Opel Astra K – Aspect atletic si tehnologie premium

Modelul Astra K se remarca prin linii dinamice si aspect atletic, designul sau surprinzand prin potential dinamic. Luminile spate LED sub formă de aripă specifice mărcii Opel și luminile diurne adaugă un plus de stil și vizibilitate. Desi aspectul exterior este unul atat de deosebit, nici tehnologia noului Opel Astra K  nu este mai prejos De exemplu, farurile adaptative IntelliLux Matrix! Printre beneficiile farurilor adaptative se numără prevenirea efectului de orbire prin folosirea camerei video frontale care detectează sursele de lumină emise de traficul din sens opus sau de maşinile din faţă. Cand este detectat trafic, sunt dezactivate LED-urile individuale din zona relevantă, restul zonelor rămânând puternic iluminate. Astfel este redus stresul din timpul şofatului pe timpul nopţii, siguranţa şoferului şi a participanţilor la trafic rămânând intactă.

      3. Opel Insignia – Pune accentul pe siguranta ta

Cu sistemele de siguranta ale noului Opel Insignia, condusul este mult mai sigur! Iata cateva din elementele de siguranta disponibile pe Insignia:

 1. Tempomatul adaptiv păstreză autovehiculul la o distanță de siguranță față de autovehiculul din față;
 2. Alerta de unghi mort lateral – iti trimite o alerta de avertizare in momentul in care o masina intra in unghiul mort lateral pe oricare parte a masinii;
 3. Avertizarea pentru schimbarea benzii
 4. Avertizarea la părăsirea benzii functioneaza in momentul in care parasesti din greseala banda, prin afisarea unei pictograme pe panoul de instrumente si un semnal acustic;
 5. Camera frontală Opel Eye permite recunoasterea indicatoarelor rutiere, avertizarea privind o coliziune frontala precum si franarea in caz de urgenta sau pornirea functiei de urmarire.

Daca vorbim despre design, putem mentiona faptul ca aspectul exterior atragator si aerodinamic al Opel Insignia reduce chiar costurile necesare din punct de vedere al consumului de carburant si ajuta la eliminarea zgomotului interior. Te poti bucura de un interior spatios, cu materiale de calitate, iar daca alegi scaunele AGR fata sport ergonomice, reglabile in mai multe pozitii, clasa business este doar la un pas distanta.

Vezi modelul Opel Insignia-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/insignia-4/index/

      4. Opel Meriva – confera stil caracterului practic

Modelul Opel Meriva este un autovehicul cu aspect placut si caracter practic desavarsit.

Ecartamentul larg si geamurile de dimensiuni mari oferta o vizibilitate generoasa si placere de a conduce acest autovehicul. Conectat la viata ta, autovehiculul Opel Meriva a fost gandit pentru a se adapta la utilizarea de zi cu zi, oferind tehnologie sofisticata si confort din toate punctele de vedere.

Opel Meriva imbina spatiul generos cu flexibilitatea. Sistemul FlexDoors prin deschiderea usilor la 84° faciliteaza accesul in masina, permite montarea usoara a scaunelor pentru copii si facilitează accesul la FlexSpace, care face şi mai simplă reconfigurarea interiorului autovehiculului.

Opel-Meriva-Interior-263785Printre alte avantaje ale modelului Opel Meriva se numără:

 • Accesul mai uşor în spaţiile strâmte de parcare, nemaifiind necesare contorsiuni în jurul uşii deschise pe jumătate.
 • Sistemul FlexDoors® facilitează încărcarea şi descărcarea, de exemplu în cazul cumpărăturilor sau al transportului unor obiecte mai neobişnuite.

Vezi modelul Opel Meriva-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/meriva/ergonomie/

      5. Opel Zafira – scaune pentru orice situatie

Sistemul de scaune Flex7Plus iti ofera posibilitate sa le aranjezi in functie de numarul pasagerilor sau bagaje. Oferă pasagerilor din rândul al doilea un tratament VIP transformând trei scaune în două, cu spațiu suplimentar pentru picioare și coate avand o cotieră căptușită dublă în centru.

Șapte motive pentru a cumpăra modelul Opel Zafira:

sistemul de scaune FLEX 7®PLUS de referință îți oferă libertatea de a le rearanja pentru diferite combinații de pasageri, bagaje și încărcături

 1. Depozitare și scaune versatile
 2. Exterior stilat și interior premium
 3. Sisteme sofisticate de asistență pentru șofer
 4. Tehnologie de vârf pentru faruri AFL LED
 5. Sisteme de propulsie eficiente, cu tehnologie germană
 6. Conectivitate avansată, inclusiv Opel OnStarOpel OnStarVezi modelul Opel Zafira-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/zafira/index/
 SUV

SUV-urile îți asigură libertatea la drum și în afara acestuia. Iar la Opel mergem un pic mai departe: prin design atractiv, confort și economie remarcabile.

 1. Opel Mokka – Adevarata clasa vine din interior

Datorita gardei la sol inalte, Opel Mokka iti ofera posibilitatea sa privesti majoritatea autoturismelor de sus. In conditii dificile, tractiunea inteligenta sporeste aderenta, ofera stabilitate si control suplimentare. Pe pante foarte abrupte sau la coborarea intr-o parcare subterana, Asistentul la pornirea in rampa si Sistemul de control la deplasarea in panta te ajuta sa conduci relaxat in orice situatie.

Daca vorbim despre Sistemul pentru biciclete FlexFix, il putem descrie ca fiind un suport complet integrat care glisează înăuntrul și în afara barei de protecție spate a modelului Opel Mokka. Funcția de înclinare asigură accesul ușor la portbagaj, chiar și cu bicicletele fixate. Pur și simplu îl glisezi în afară, îl deschizi și fixezi bicicletele. Poți transporta până la 3 biciclete cu un suport separat.

Vezi modelul Opel Mokka-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/mokka/design/

Autovehicule comerciale

Header_Nutzfahrzeuge

Logistică, transport, distribuție? De aceea, ne-am asigurat că există câte un autovehicul comercial Opel perfect adaptat afacerii tale. Dealerul Opel deține experiența și ofera gama de accesorii pentru ca furgonul tău să se achite perfect de sarcini.

     1. Opel Combo

Noul Opel Combo se remarcă prin grija pe care o afişează faţă de încărcătură, de personal, de      activele companiei şi de afacerea ta. Ca si functii reprezentative putem prezenta urmatoarele:

 1. Spaţiu de încărcare generos
 2. Design practic, ergonomic
 3. Confortabil, comod şi sigur
 4. Economie şi performanţe de excepţie

Unde mai punem ca are si un consum redus de carburant , mentinand constant nivelul scazut al costurilor?

Opel Combo dispune de noua şi deosebit de inovatoarea suspensie spate independentă cu două braţe. Pentru versiunea de 1.000 kg cu sarcină utilă mărită – cea mai mare din clasa sa, suspensia a fost modificată pentru a permite o sarcină pe puntea spate maximă de până la 1.450 kg.

Vezi modelul Opel Combo-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/combo-tour/design/

     2. Opel Vivaro

Are o alura robusta, stabila, cu o vizibilitate foarte buna conferita de profilul inalt al cabinei si suprafetele adanci din sticla. Usile laterale permit încărcarea europaleților, iar ușile din spate care se deschid opțional până la 250° facilitează manevrarea marfii.

Funcțiile de siguranță activă includ:

a. Programul electronic de stabilitate (ESP®Plus)

b. Sistem de frânare anti-blocare (ABS)

c. Distribuţia electronică a forței de frânare (EBD)

d. Asistenţă la pornirea în rampă (HSA)

e. Controlul tracțiunii (TC)

f. Program de stabilitate pentru remorcă (TSP) (disponibil opțional în combinație cu cârligul de tractare).

Destul de multe dotari pentru orice furgon, nu-i asa? Totusi, noul Opel Vivaro vine in atentia ta chiar cu mai multe, astfel ca sistemul ESP®Plus include:

a.  Sistemul adaptiv de control al încărcăturii. Sistemul de control al încărcăturii adaptează sistemul ESP®Plus în funcție de gradul de încărcare al autovehiculului –

b.  Sistemul de prevenire a răsturnării  monitorizează în mod constant comportamentul autovehiculului cu ajutorul senzorilor sistemului ESP®Plus și intervine în momentul în care autovehiculul este în pericol de răsturnare.

c.  Sistemul de asistare hidraulică la frânare. În situații critice de conducere, sistemul de asistare hidraulică la frânare sporește la maxim forța de frânare, pentru a reduce distanța de frânare.

Vezi modelul Opel Vivaro->http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/vivaro-combi/design/

       3. Opel Movano

Este vedeta segmentului de furgoane, cu patru șasiuri de lungimi diferite, gama din fabrică incluzand de la modele panel van, la crew cab, basculante sau autovehicule pentru transport de persoane cu până la 17 locuri.

Opel Movano este disponibil cu tracțiune pe puntea din spate (RWD) cat si pe puntea din faţă (FWD), aceste doua optiuni ale modelului Opel Movano putand satisface toate nevoile.

Tracţiunea pe puntea spate (RWD) oferă câteva avantaje faţă de tracţiunea pe puntea faţă (FWD):

a.  Sarcină sporită de punți, funcţionare la o masă maximă admisă mai mare (maxim 4,5 t vs. 3,5 t cu tracţiune pe puntea faţă)

b.  Capabil să tracteze remorci mai mari, mai grele: (max. 3,5 tone cu pneuri spate duble)

c.   Tracţiune sporită pe drumuri neasfaltate

d.   Mai rezistent pentru funcţionare în condiţii dificile

e.   Cerc de bracaj mai mic

Autovehiculele cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) au, de asemenea, anumite avantaje faţă de cele cu tracţiune pe puntea spate:

a.  Costuri reduse de exploatare; în special, consum redus de carburant

b.  Înălţime redusă a podelei compartimentului pentru încărcătură

c.   Lățime mai mare între pasajele roților

d.   Masa la gol mai mică

e.   Sarcini utile mai mari

f.    Pentru o încărcare şi descărcare mai uşoare, precum şi un confort sporit la rulare, este disponibilă opțional suspensia pneumatică spate reglabilă pe înălțime.

Vezi modelul Opel Movano-> http://www.opelgtt.ro/autovehicule/autoturisme/movano-combi/design-variante/

 

Lasă un răspuns

Comment
Nume*
Mail*
Website*