Recenzii clienţi

Adaugă o recenzie

Câteva dintre parerile clienţilor noştri:

Am ajuns la GTT pentru a achiziționa o mașina. Aici am găsit oameni amabili si profesionaliști, în special domnul Cătălin Georgescu, care cunosc toate amănuntele și performanțele produselor pe care le comercializează. Această amabilitate și înțelegere a clientului nu a dispărut după achiziționarea mașinii, ea continuând și în perioada diverselor vizite la showroom sau service. De 4 ani am apelat la serviciile celor de la GTT și am fost foarte mulțumit. Recomand cu plăcere.

Anastasiu Ciprian 18-05-2016 5

Unele dintre puținele locuri unde totul se face la vedere ,de la service,garanții sau vânzări, la calitate de 5 stele.
Dar cel mai important lucru, relaționare cu clienții este de nota zece iar domnul Bogdan Savu este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului !
Am să revin cu plăcere la GTT !

Turceasca Iulian Adrian 22-04-2016 5

Am ajuns cu masina aici din intamplare , dar voi reveni cu siguranta , servicii profesionale oferite de profesionisti ! Recomand cu mare caldura !

Catana Alexandru https://websignal.ro 24-03-2016 5

Recomand cu caldura GTT. De cinci ani vin la ei pentru reviziile anuale si alte probleme. In totdeauna am fost tratat cu seriozitate.Bogdan Savu este un profesionist, il recomand 100 %.

BARBU SORIN 18-02-2016 5

Am avut o problema cu caroseria: bara spate rupta , hayon indoit, fusta spate deformata, etc. din cauza unui berbec care nu a gasit pedala de frana.
Comportament civilizat si profi, am predat masina marti iar vineri dimineata am primit telefon, deci dupa 3 zile (masina a necesitat si vopsire de elemente), asta in conditiile in care am vazut cu ochii mei atelierul plin de masini in reparatie. Felicitari personalului si celor care coordoneaza activitatea. Va recomand!

Valer Muntean 15-01-2016 5

Felicitari sefului de atelier - Adi Paraschiv - si lui Ionut Ciufrila pentru profesionalismul de care dau dovada!

Cristea Laurentiu 21-12-2015 5

Am cumparat masina de la GTT si doar la voi vin pentru revizii si reparatii pentru ca mereu am fost bine tratat iar lucrarile au fost de calitate.

Alecu Ion 23-10-2015 5

Venim la GTT pentru ca baietii de acolo sunt cooperanti, amabili si dornici sa ajute. Recomandam GTT, asa cum ne-a fost si el noua recomandat.

Bigan Marian 23-10-2015 5

O companie care intr-o perioada scurta de timp ne-a dovedit profesionalismul si ne-a castigat increderea. Parteneriatul cu GTT a adus plus valoare activitatii desfasurate de noi si mobilitate 100%. Avem incredere ca vom continua activitatea in viitor cu aceleasi beneficii pentru ambele parti, dar mai ales pentru noi, clientul final. Recomand cu caldura German Top Trading ( GTT ), locul unde gasesti absolut orice iti trebuie pentru masina, de la revizie la piese, de la service mecanica la tinichigerie/vopsitorie profesionala, decontari directe cu toti asiguratorii. Suntem foarte multumiti si recomand tuturor.

Ambarus Petre SOCIAL ELEMENTS srl 10-10-2015 5

Am fost mereu primit cu amabilitate la voi, am fost indrumat si sfatuit. Asa ca voi veni in continuare cu cele doua masini pe care le detin.
Constantinescu D.

Asociatia Mara Club 07-10-2015 5

Serviciile sunt ireprosabile, calitatea lucrarilor este foarte buna. Atata timp cat aceste lucruri se mentin astfel, ma veti avea de client.

Manea Marius 23-09-2015 5

Adi se misca repede, e operativ, da solutii, variante... As vrea sa stiu unde l-ati gasit ca mi-ar trebui si mie niste oameni ca el. Orium, pastrati-l!

Marin Dan 18-09-2015 5

Am avut masina la voi la tinichigerie si cand am ridicat-o am fost placut surprins sa vad ca fusese spalata. Recomand GTT

Epure Alexandru 16-09-2015 5

Imi place ca toata lumea este tratata egal la voi - ca a venit cu piese de afara sau le-a cumparat de acolo; ca a cheltuit 200 de lei sau 2000 de lei. Si apoi toata lumea iti raspunde la intrebari, cu amabilitate. Voi continua sa aduc masina la GTT.

Badescu Gabriel 28-08-2015 5

Venim la voi tocmai din Drumul Taberei. Am trecut si prin alte service-uri Opel, dar ca la voi nu e nicaieri. Recomand GTT!

Muller Carmen 28-08-2015 5
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »

Se afiseaza recenziile 1-15 din 77

Adaugă o recenzie